Vakantie Link
Image default
Vakantie

Een Ardennen villa is ideaal

Een grote Ardennen villa is natuurlijk de perfecte manier om een vakantie te boeken in een van de meest bekende actieve plekken in Europa en tegelijkertijd te genieten van al het luxe wat de Ardennen villa je te bieden hebt. Bij luxe kun je bijvoorbeeld denken aan een privé zwembad, een Wellness , een sauna in de villa en een speelveld om de hoek. Daarnaast heb je een eigen barbecue in de tuin en heb je een heerlijk terras waar je in de zomer kunt genieten van de zonnestralen die op je huid schijnen. Maar naast dat de Ardennen villa veel luxe te bieden heeft is het ook een perfecte manier om je te kunnen bewegen in de omgeving.

Centraal

De Ardennen villa is altijd gelegen op een zeer centraal punt, wat ervoor zorgt dat je direct vanuit het huis een mountainbike route kunt gaan volgen of kunt kiezen om een lekker stuk te gaan wandleen in de mooie natuur die de Belgische Ardennen je te bieden hebben. Even een korte wandeling langs een mooi meer in de bergen of een frisse neus halen in de bossen? Het kan allemaal direct vanuit de Ardennen villa. Ook ligt het vlakbij de dorpjes die hier zijn, waar je lopend, fietsend of natuurlijk met de auto naar toe kunt. 

Seizoenen

Niet alleen in de zomer is de Ardennen villa een echte aanrader, maar ook in de wintertijd of de andere seizoenen van het jaar is dit erg in trek onder toeristen. Het maakt niet uit, want de Ardennen villa staat altijd ter beschikking en je kunt in de omgeving altijd iets doen. In de winter ga je misschien wat minder snel lekker zonnen op het terras, maar geniet je meer van de buitenlucht en kan je lekker gaan hiken. Ook kan je in de lente lekker gaan raften of zomers survivallen in het bos.