Vakantie Link
Image default
Toerisme

De Algarve is een van de bekendste vakantiebestemming van Europa.

De Algarve is een van de bekendste vakantiebestemming van Europa. En niet alleen dat, ook heeft de Algarve een van de mooiste stranden van Europa en wordt er dit jaar alweer voor de 2e keer de Grand Prix georganiseerd. Kortom boek een vakantie naar de Algarve

Sagres de uiterste westkust van de Algarve

Sagres en Cabo de Sao Vicente ligt aan de uiterste westkust van de Algarve. Vakantie naar de Algarve biedt voor ieder wat wils, van de verstokte zonaanbidder, de wandelaar, de actieveling tot de liefhebber van oude architectuur. In Sagres vind je het nautisch centrum, vila do infante, dat door Hendrik de Zeevaarder (1394-1460) werd opgericht. Hij bracht hier experts op gebied van navigatie en cartografie bij elkaar en was daarmee de grondlegger van Portugal als zeevarende grootmacht. In het fort wat zich in het centrum bevindt en dat te bezichtigen is liigt nog altijd de enorme stenen kompasroos waarmee Hendrik de navigatie uitlegde. Voor alle leuke tips in Sagres bekijk deze pagina

Lagos

Charmant,druk maar toch niet al te toeristisch staat Lagos in onze top 10 van vakantiebestemming in de Algarve. De zonaanbidder zit hier op de juiste plek want Lagos heeft een tal van prachtige stranden. Het centrum van Lagos biedt een leuke mix van cafes, winkels, resaurants, en historische gebouwen. Voor alle leuke tips in Lagos bezoek je deze pagina!

Albufeira

Albufeira is het grootste, levendigste en meest energieke badplaatsje langs de kust van de Algarve. Heb jij plannen om een vakantie te boeken naar de Algarve bekijk dan eens onze Albufeira pagina! Albufeira heeft een scala aan activiteiten die je bij ins ontdekt, het is een ideale vakantiebestemming voor families, koppels of groepen die op zoek zijn naar vertier! Kortom boek je vakantie in de Algarve en geniet van 2021!

Doe eens gek en boek een vliegtuig naar Faro Algarve! Wanneer je dit doet vergeet niet een keer Faro zelf te bezoeken want geschiedenis en cultuur gaan hand in hand met goede restaurants en een uitstekend nachtleven hier! Boek je ticket vandaag nog!

 

https://algarvetips.nl/vakantie-algarve/