Vakantie Link
Image default
Vakantie

Boek een hotel in Paramaribo

Gaat u op vakantie naar Suriname en bezoekt u de hoofdstad van Suriname? Boek dan een hotel in Paramaribo! De stad is de moeite waard om een aantal dagen te bezoeken. Het heeft een lange en rijke geschiedenis en waarbij Nederlandse straatnamen geen uitzondering zijn. Sinds de jaren ’50 is er veel geïnvesteerd in het opzetten van grote bouwprojecten waar vooral de rijkere bevolking van geprofiteerd heeft. Behalve de rijke geschiedenis is het ook een prachtige stad waar veel toeristen komen. Hotels zijn er ten overvloede.

Luxe hotel in Paramaribo

Bent u op zoek naar een luxe en mooi hotel in Paramaribo? Dan is ons hotel voor u zeker een goede optie. Het is de plek om een prettige en luxe vakantie door te brengen. Wanneer u dit hotel in Paramaribo bezoekt, weet u zeker dat u niet teleurgesteld wordt. Wij kunnen u diverse suites aanbieden: Twee single suites op de begane grond zonder balkon. Twee single suites met balkon op 1e verdieping. Twee double suites op de begane grond zonder balkon. Een balkon suite op de 1e verdieping en een Royal suite op de 2e verdieping. Alle suites zijn voorzien van double boxsprings, hoge kwaliteit lakens, een badkamer met regendouche, bad en dubbele wastafels, koffie en thee faciliteiten op de kamer, een zitje en een bureau.  Afhankelijk met het aantal gasten dat u ons hotel in Paramaribo bezoekt kunt u kiezen wel suite het meest geschikt is. Tevens kunt u verkoeling zoeken in het gasten zwembad gelegen in onze tropische tuin.

Boek uw verblijf bij ons hotel in Paramaribo

Het boeken van een verblijf in ons hotel in Paramaribo is zo geregeld. U kunt boeken via de website en voert u betaling uit via Ideal of creditcard. Ook kunt u contant betalen tijdens u verblijf, waarbij u gebruik kunt maken van euro’s of Amerikaanse dollars. Zodra u het reserveringsformulier op de website voor ons hotel in Paramaribo heeft ingevuld krijgt u een reservering van uw verblijf. Daarna kan het aftellen en genieten gaan beginnen.