wat doen als je moe bent van werk

vacatures

Dergelijke vragen worden vooral gekweld door professionals van middelbare leeftijd die werkplezier proberen te krijgen, waarbij ze manoeuvreren tussen huishoudelijke verantwoordelijkheden en de noodzaak om geld te verdienen. Welke acties moeten worden ondernomen om professionele tevredenheid te voelen? Hoe om te gaan met de saaiheid en vermoeidheid van het dagelijkse werk? En wat als het tijd is voor ingrijpende veranderingen?
Wat de experts zeggen

De crisis halverwege je carrière is niet alleen een episodische frustratie of een ‘bijzonder moeilijk werkproject’ dat je uitput, het is een aanhoudende toestand die ‘ik denk dat ik iets mis’, legt Gianpiero Petrilleri uit, universitair hoofddocent organisatiegedrag bij INSEAD . Dit soort professionele ontevredenheid komt veel voor bij werknemers van middelbare leeftijd, zei hij. Zelfs succesvolle mensen zijn niet immuun voor deze gevoelens, aldus coach en auteur van verschillende boeken Whitney Johnson. Ze vragen zich af: “Is dit echt wat ik wil doen?” Hieronder zullen we praten over wat u in dergelijke situaties kunt doen.
Heroverweeg het probleem

Bepaal eerst de reden voor uw professionele ontevredenheid. “Je moet het probleem oplossen en beginnen bij de bron van de pijn. Is dit de baan zelf? Of een bedrijf? Elk antwoord heeft zijn eigen recept ”, zegt Petrilleri. Het is natuurlijk niet eenvoudig om op middelbare leeftijd, als je verplichtingen hebt – hypotheek- of schoolkinderen, je carrièrepad te heroverwegen. Als u merkt dat ze u tegenhouden, adviseert Johnson om “bestaande beperkingen te heroverwegen”. Zolang je jong bent en overal ter wereld kunt wonen en werken, is loopbaanplanning ongelooflijk moeilijk. “Maar op middelbare leeftijd worden de grenzen smaller. U weet dat u op een bepaalde geografische locatie moet werken en een bepaald bedrag moet verdienen voor de kost. Beperkingen helpen, ”zegt de expert.
Kleine veranderingen

Het is niet ongebruikelijk om gelukkig te zijn in gezelschap, maar ongelukkig op het werk. Een mogelijke remedie zou zijn om na te denken over kleine “veranderingen die u kunt gebruiken om uw werk te verbeteren”, zegt Petrilieri. Zelfs als je de omstandigheden niet kunt overwinnen, kun je het microklimaat waarin je werkt veranderen: zoek bijvoorbeeld een interessant project, breng medewerkers met verschillende achtergronden samen of sluit je aan bij een interne commissie of team dat je in nieuwe richtingen zal leiden. U kunt verschillende plannen bespreken met het management of om overplaatsing naar een ander kantoor vragen. Het vernieuwen van verantwoordelijkheden kan uw kijk en perspectief veranderen. Het gaat erom bewust “uw beroep, collega’s en plaats te kiezen”.

Focus op leren

Verveling is een van de grootste boosdoeners van loopbaanfrustratie. “Je leven en je carrière is een continue leerlijn”, zegt Johnson. Maar als je veertig bent, weet je al wat je doet en weet je hoe je het goed moet doen, waardoor je je verveelt. De voor de hand liggende oplossing voor het probleem is om je baas om promotie te vragen en nieuwe taken en verantwoordelijkheden op je te nemen. Johnson adviseert echter om ook horizontale promotie te overwegen: “Misschien moet je de carrièreladder niet beklimmen als je iets interessants kunt doen waardoor je kunt leren en groeien?”

Als er geen geschikte vacatures zijn, stelt Johnson voor om uw eigen vacatures te creëren: “Zoek de problemen binnen uw organisatie en rechtvaardig waarom u ze kunt oplossen.” Een andere vraag die de moeite waard is om te stellen is: “Waar word ik om geprezen? Waar kan ik gemakkelijk mee omgaan, terwijl anderen het moeilijk vinden? ” Wees creatief. Bedenk waar u uw voordelen kunt gebruiken om bedrijfsgeld aan te trekken of te besparen. En dan zeggen: “We moeten dit proberen.”
Zoek bewust naar betekenis

Een onvervulde wens om nuttig te zijn is een andere veel voorkomende bron van ontmoediging en professionele ontevredenheid. Je kunt op het punt komen dat je urenlang werkt en je afvraagt ​​waarom dit allemaal nodig is. Onthoud dat “de zin van het leven niet bij je aanklopt”, adviseert Petrilleri. Hij stelt voor om mensen te vinden die direct baat hebben bij uw werk, of dat nu klanten, klanten of collega’s zijn: “Als u ziet hoe anderen de vruchten van uw werk gebruiken, wordt het moeilijker voor u om betekenis in uw werk te verliezen.”
Overweeg een carrièreverandering

Als de bovenstaande strategieën niet werken, kan een gewaagde stap nodig zijn. “Als je het gevoel hebt dat je opnieuw moet opstarten, kun je er niet omheen. Als je dit soort werk blijft volhouden, bespoedig je alleen maar zelfvernietiging ”, zegt Johnson. Velen zeggen dat geld hen aan het werk houdt, maar dit impliceert vaak dat het verlaten van het gebruikelijke carrièrepad een “verlies van prestige en status” inhoudt. Begrijp wat u precies in uw huidige functie houdt en of u risico’s en experimenten kunt nemen. Het veranderen van carrière midden in een carrière is natuurlijk intimiderend. Maar onthoud ook de voordelen van uw positie. “Je hebt ervaring en je kent jezelf goed. De goedkeuring van anderen is niet meer nodig, zoals het over 20 jaar was ”, zegt Johnson. Gebruik je kennis en denk goed na over wat je zou willen bereiken. Petrilleri gelooft dat het werken met een loopbaancoach in dergelijke situaties zal helpen.

Vecht tegen je vooroordelen

Gevoelens van professionele ontevredenheid kunnen een signaal zijn dat de baan op u weegt. “Misschien word je overweldigd door een bedrijfscultuur die je dwingt om overdreven bezorgd te zijn over je carrière, of de angst wordt veroorzaakt door het idee dat je al je eieren in één mand bewaart en alleen gefocust bent op je werk”, zegt Petrilleri. “Het is algemeen aanvaard dat als je de zin van het leven op je werk niet ziet, je een beschamend stigma hebt. “Om dit gevoel te overwinnen, omringt u uzelf met mensen die u zullen steunen en niet zullen beoordelen omdat u ernaar streeft om uzelf te bevrijden van de uiterlijke kenmerken van succes”, adviseert de expert.

https://www.vindazo.be

Chief Accountant – Hoofdboekhouder

Dit is een familiebedrijf, inmiddels in de vierde generatie. Het bedrijf heeft ook ongeveer 300 medewerkers. Als u een sterke bekwaamheid hebt om de boekhoudkundige activiteiten uit te voeren, zoals hands-on operaties, en ervaring hebt tot en met belastingaangiften, dan bent u wellicht de persoon die we nodig hebben. Er zijn ook veel tijdelijke projecten bij betrokken om een ​​hoger niveau van boekhoudkundige verwerking te bereiken. Je rapporteert rechtstreeks aan de CFO, werkt nauw samen met de financieel toezichthouder, kostprijsboekhouding en geeft leiding aan 3 boekhouders.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Het einde van de maand en het jaar van elke binnenlandse en buitenlandse entiteit binnen de groep;
 • Werk samen met de CFO om maandelijkse rapporten op te stellen over prestaties, balans en cashflow;
 • Tijdige oplevering en effectieve voorbereiding van jaarrekeningen;
 • Belastingaangiftes uitvoeren;
 • Opstellen van begrotingen en andere speciale projecten;
 • Voorbereiding en opzet van de fusie;
 • Kostprijsboekhoudingstaken als back-up;
 • Automatisering van financiële processen en implementatie van nieuwe ERP-softwarepakketten;
 • Beheer 3/4 accountants;
 • Maak zakelijke reserveringen zonder werknemers.

Jouw profiel

 • Je hebt een bachelordiploma in boekhouding en fiscaliteit, of een gelijkwaardig diploma door ervaring;
 • Je hebt minimaal 5 tot 10 jaar ervaring als senior accountant / hoofdaccountant / boekhoudkundig manager;
 • Je hebt ervaring met het afhandelen van de gehele beschikbare zone op het gebied van boekhouding, tot en met volledige kassa, belastingaangifte en jaarrekening opstellen;
 • Je instrueert medewerkers om de boekhouding te doen, maar je doet het zelf en staat daar als collega, af en toe wat zakelijke reserveringen;
 • Je hebt een bepaald begrip van Engels en Frans. Spaans heeft de voorkeur;
 • Je hebt ervaring in een productieomgeving;
 • Je bent geïnteresseerd in de principes van kostprijsboekhouding;
 • Je hebt een positieve instelling en vindt het leuk om actief constructieve verbeteringen door te voeren;
 • Je bent zeer bedreven in het gebruik van Excel en geniet van verschillende strategische projecten;
 • Kennis van Microsoft Dynamics heeft de voorkeur;
 • Je bent heel nauwkeurig.

Ons aanbod

Je wordt uiteindelijk een groeiend familie- en productiebedrijf met meer dan 300 medewerkers.

Initiatief en ondernemerschap worden hoog gewaardeerd. Teamwork en het belang van het team voorop stellen;

Daarnaast ontvang je aantrekkelijke salarispakketten, vergezeld van aantrekkelijke extralegale voordelen, zoals maaltijdcoupons, nettokosten, groeps- en hospitalisatieverzekering;

Flexibele werktijden, 30 dagen vakantie en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;

U kunt ook 3 mensen aansturen, zodat u vertrouwen heeft in de boekhouding van verschillende projecten.

https://www.vindazo.be/vacatures/cfo.html

Bezorger

Als bezorger van AH e-commerce in Eindhoven moet je ervoor zorgen dat je dagelijks eten bezorgt aan klanten in de regio Eindhoven.

Wat ga je doen?

Ben je van plan om als bezorger te werken bij het AH e-commerce kantoor in Eindhoven, dan ben je de telefoonkaart van de supermarkt. Je bezorgt de boodschappen in de keuken van de klant thuis. Klantvriendelijkheid staat centraal, u levert altijd hoogwaardige service. Een interessante, zelfstandige baan, waar je tijdens je reis vaak contact mee houdt met klanten. Daarnaast zijn er veel doorgroeimogelijkheden binnen Albert Heijn e-commerce.

AH e-commerce wordt geleverd van maandag tot en met zaterdag en ze werken in twee verschillende ploegen. Het is gepland om te worden gehouden tussen 05:00 en 14:00 uur in de vroege ochtend en tussen 13:00 en 23:00 uur in de avond. De start- en eindtijden zijn flexibel: afhankelijk van je rijsituatie moet je gemiddeld 6 uur per dienst rijden.

Wat wij bieden

Zelfstandig werken

Hoog salaris (zie salarisoverzicht onderaan de pagina)

Salarisverhoging na 13 weken werken

Opgebouwd 20 vakantiedagen, 19,5 ADV-dagen en 8% vakantiegeld

Doorgroeimogelijkheden

Werk voor een van de bekendste werkgevers van Nederland

Wat wij vragen:

Er is geen minimumopleiding vereist.

Je bent klantvriendelijk

Je hebt minimaal 4 shifts per week, waarvan minimaal 1 shift op vrijdagavond of zaterdag

Jij spreekt Nederlands

Je hebt een rijbewijs B.

SALARIS

18 jaar: startsalaris €6,26 bruto per uur (na loonsverhoging* €7,43 bruto per uur)

19 jaar: startsalaris €6,94 bruto per uur (na loonsverhoging* €8,22 bruto per uur)

20 jaar: startsalaris €8,08 bruto per uur (na loonsverhoging* €9,24 bruto per uur)

21 jaar: startsalaris €9,68 bruto per uur (na loonsverhoging* €10,46 bruto per uur)

Vanaf 22 jaar: startsalaris €12,15 bruto per uur (na loonsverhoging* €12,72 bruto per uur)

*Na 13 gewerkte weken krijg je automatisch loonsverhoging.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/baan-in-de-zorg.html

Magazijnmedewerker avond (bijbaan)

Werk ‘s nachts, blijf gezond, doe nieuwe werkervaring op en krijg tot € 16,79 per uur! Het is ook een goede werksfeer, met goede collega’s en doorgroeimogelijkheden. Nu werkt hij als magazijnmedewerker in Apeldoorn.

Wat je gaat doen

Bij het Wasco distributiecentrum in Apeldoorn haal je als logistiek medewerker bestellingen op. Niet zomaar bestellingen, zware bestellingen! U kunt kiezen voor toilet, badkuip, radiator, etc. Je hebt meteen spieren! Simpel, gratis, als u betaald krijgt! U kunt het product handmatig vanuit het rek naar de EPT tillen.

Wat je krijgt

Als magazijnmedewerker krijg je een goede werksfeer. Wij heten u van harte welkom en zorgen ervoor dat u zich thuis voelt. Je krijgt ook:

 • Een goed startsalaris is 11,19 euro per uur (21 jaar en ouder);
 • Tussen 20.00 uur en 23.00 uur is het totale uurloon 13,99 euro (21 jaar oud).
 • Het salaris van het laatste uur is hoger, namelijk 16,79 euro bruto per uur (21 jaar en ouder);
 • Reiskostenvergoeding vanaf 3 kilometer;
 • Werk ‘s nachts, dus het is overdag en in het weekend gratis!

Wie je bent

 • Je hebt spieren en bent gezond. als jij:
 • Beschikbaar voor minimaal 3 nachten;
 • U heeft eigen vervoer naar Apeldoorn;
 • Spreekt u goed Nederlands of Engels in het spraakselectiesysteem?

Waar ga je werken

Wasco is een groothandel in installatietechniek. Badkuip, radiator, gootsteen … alles! Bij Wasco werken we hard, maar we houden ook niet van grappen maken en lol maken op de grond! Wil je deze toffe baan delen met je vrienden? Laat ze zich aanmelden en verdien tot 250 euro!

https://www.vindazo.nl/keywords/groothandel.html