Vakantie Link
Image default
Hobby en vrije tijd

5 Leuke zomeractiviteiten

Het is zover, het wordt weer lekker weer en de zomer komt eraan. Heerlijk, maar het kan ook voor wat verveling zorgen. Zo heb je meer vrije tijd dan normaal gesproken en is het lastig om telkens iets nieuw te bedenken. Maar geen zorgen, wij gaan jou daar bij helpen. Er zijn genoeg leuke dingen om te doen zolang je maar wat inspiratie hebt. Die gaan wij jou geven, door hieronder een aantal leuke zomeractiviteiten voor jou neer te zetten.

Boot huren

Een boot huren is een leuke activiteit voor in de zomer. Zo kan je genieten van het mooie uitzicht en bij warm weer kan je een verfrissende duik nemen. Er zijn vele leuke en diverse vaarroutes door heel Nederland. Genoeg keuze dus! Neem een heerlijk lunchpakket mee of leg de boot aan in een sfeervolle haven. Zo kan je de dag combineren met het bezoeken van een dorp naar keuze. Bekijk bijvoorbeeld het aanbod van Strand Nulde bootverhuur voor wat inspiratie.

Picknicken

Picknicken is de perfecte bezigheid gedurende zomer. Je kan leuke parken opzoeken en het combineren met een heerlijk dagje stad. Maar je kan er ook voor kiezen om te gaan picknicken midden in een bos. Zo kan je het leuk combineren met een grote wandeling. Kortom, maak het zo gek als dat jij zelf wilt. Kies een plek uit naar keuze en verzorg dit met heerlijke hapjes en drankjes. Zo kan jij je uren vermaken. 

Blotevoetenpad

Dit is iets wat we de laatste tijd steeds meer terug zien komen, het blotevoetenpad. Het is een pad dat je bewandeld, met zoals de naam al zegt, blote voeten. Dit is een leuke bezigheid voor in de zomer. In de winter kan dit nog wel eens wat minder leuk zijn met de kou… Typ op Google ‘blotevoetenpad’ in en je zult er vast wel eentje vinden bij jou in de buurt. 

Ga naar het strand

Zeg nou eerlijk, een dagje strand is altijd ontspannen en genieten toch? En wanneer het 30 graden is, vallen de actieve activiteiten al snel weg. Kies daarom een leuk strand uit naar keuze. Wellicht is Den Haag leuk? Dit doordat je hier de stad en het strand kan combineren. Neem wat lekkere hapjes en drankjes mee. Je zult je al gauw uren vermaken. 

Kamperen

In Nederland heb je vele campings waarbij je prima voor één nachtje terecht kan. Vaak is het bedrag dat je per nacht betaald, erg laag. Zo kan je er een leuke dag van maken op een plek naar keuze, met een heerlijke overnachting. Kies zo bijvoorbeeld voor een plekje aan het water. Overdag lekker zwemmen en zonnen, en s avonds heerlijk je tent in.